Covid-19 tiedote

Haluamme, että voit vierailla ja majoittua meillä turvallisesti ja noudatamme viranomaisten sekä alan järjestöjen ohjeita ja suosituksia Covid 19 – virukseen liittyen. Olemme tehneet muutamia poikkeuksia palveluihimme, tehostaneet siivoustoimia sekä ohjeistamme niin asiakkaita kuin henkilökuntaamme jäämään kotiin vähäistenkin sairastumiseen liittyvien oireiden ilmetessä. Alla tarkempia tietoja ruokaileville, majoittuville sekä leirintäalueemme asiakkaille.

Ravintolapalvelumme:

- Huolehdimme ravintolan puhtaudesta entistäkin tarkemmin ja desinfioimme kosketuspintoja antibakteerisella pesuaineella
- Tarjolla on useita käsien desinfiointipisteitä
- Ravintolamme enimmäisasiakasmäärä on pienennetty 75 % normaalista. Ravintolassamme on useita väljiä tiloja, joten etäisyyden pitäminen onnistuu hyvin.
- Ruokailu on mahdollista myös tilavalla ulkoterassillamme
 

 

Majoittuminen mökeissä tai huoneissa:

- Yleiset saunavuorot ovat toistaiseksi poissa käytöstä Suomen Leirintäalueyhdistyksen suosituksen mukaisesti. Kaikista huoneista sekä mökeistä löytyy oma kylpyhuone ja suihku.
- Kiinnitämme majoitustilojen sekä yhteisten tilojen puhdistukseen sekä desinfiointiin vielä entistäkin tarkemmin huomioita.

 

Majoittuminen leirintäalueellamme:

- Yleiset saunavuorot ovat toistaiseksi poissa käytöstä Suomen Leirintäalueyhdistyksen suosituksen mukaisesti. Suihkut ja muut huoltotilat ovat käytössä normaalisti. 
- Siivoamme tehostetusti kaikkia huoltotiloja

 

Yleiset ohjeet kaikille asiakkaillemme:

- Huolehdithan hygieniasta. Käsiendesinfiointiainetta on saatavilla yleisissä tiloissamme. Pesethän käsiä tiheästi!
- Ethän tule vieraaksemme jos tunnet pieniäkään vilustumisen tai sairastumisen oireita
- Vältä mahdollisuuksien mukaan käteismaksua
- Huolehdi turvavälin pitämisestä!

 

Seuraamme uusia ohjeistuksia päivittäin ja muutamme toimintatapamme tarvittaessa. 
Lämpimästi tervetuloa!