Leirintäalue

Leirintäalueemme sijaitsee upeissa tunturimaisemissa Kilpisjärven tunnetuimman maamerkin Saana-tunturin juurella. Voit majoittua alueellamme omassa asuntoautossa tai -vaunussa, lisäksi telttailu on mahdollista pihamme luonnontilaisilla metsäalueilla. Kaikki caravanpaikkamme ovat sähköistettyjä. 

Leirintäalueellamme käytettävissänne ovat huoltorakennuksestamme löytyvien suihkutilojen ja sekä wc:iden lisäksi kesäkeittiö ja grillikota. Alueelta löytyvät myös pisteet harmaaveden sekä kemiallisen wc:n tyhjennykseen. Iltaisin sauna lämpenee naisille klo 16 - 19 ja miehille klo 19.30 - 22.  Kaikki nämä palvelut sisältyvät leirintämaksuun, lisämaksusta  voit käyttää myös pyykkitupaa. Kesäaikaan voit varata myös itselämmitettävän tunnelmallisen puusaunan rannastamme ja rentoutua katsellen Kilpisjärven aaltoja ja pikku-Mallaa. Rantasaunan vuokra on 35 euroa / 1,5 tuntia. 
Puusaunan lisäksi varattavissa on huoltorakennuksesta löytyvä perhesauna 1 - 6 hengelle hintaan 30 euroa / 45 minuuttia.

Camping-paikat eivät ole varattavissa etukäteen; ne myydään vastaanotostamme saapumisjärjestyksessä. Paikkojen luovutus lähtöpäivänä tapahtuu klo 14 mennessä ja hiljaisuus alueellamme on klo 23-07. Leirintäalueemme on auki
4.6 - 26.9.2021.
 

Lämpimästi tervetuloa!
 

 

Hinnasto €/vrk
Caravan,-/Telttapaikka 18,00
Henkilömaksu aikuinen 6,00
Henkilömaksu lapsi 3,50
Valosähkö 6,00
Lämmityssähkö 8,50
SF- Caravan alennus -2,00