Leirintäalue

Leirintäalueemme sijaitsee upeissa tunturimaisemissa Kilpisjärven tunnetuimman maamerkin Saana-tunturin juurella. Voit majoittua alueellamme omassa asuntoautossa tai -vaunussa, lisäksi telttailu on mahdollista pihamme luonnontilaisilla metsäalueilla. Kaikki caravanpaikkamme ovat sähköistettyjä. 

Leirintäalueellamme käytettävissänne ovat huoltorakennuksestamme löytyvien suihkutilojen ja sekä wc:iden lisäksi kesäkeittiö ja grillikota. Alueelta löytyvät myös pisteet harmaaveden sekä kemiallisen wc:n tyhjennykseen. Kaikki nämä palvelut sisältyvät leirintämaksuun, lisämaksusta  voit käyttää myös pyykkitupaa. Päärakennuksestamme löydät iloisen ja asiantuntevan vastaanoton sekä kahvila-ravintolan näköalaterasseineen; samassa yhteydessä on Kilpisjärvi Gift Shop ja sen ainutlaatuiset Kilpisjärvi-aiheiset matkamuistot.
Covid- 19 tilanteen vuoksi ovat yleiset saunat toistaiseksi pois käytöstä Suomen Leirintäalueyhdistyksen suosituksen mukaisesti.

Camping-paikat eivät ole varattavissa etukäteen; ne myydään vastaanotostamme saapumisjärjestyksessä. Paikkojen luovutus lähtöpäivänä tapahtuu klo 14 mennessä ja hiljaisuus alueellamme on klo 23-07. Leirintäalueemme on auki keväällä 1.4. - 9.5.2021 sekä  4.6 - 26.9.2021.
 

Lämpimästi tervetuloa!
 

 

Hinnasto €/vrk
Caravan,-/Telttapaikka 18,00
Henkilömaksu aikuinen 6,00
Henkilömaksu lapsi 3,50
Valosähkö 6,00
Lämmityssähkö 8,50
SF- Caravan alennus -2,00