Leirintäalue

Leirintäalueemme sijaitsee upeissa tunturimaisemissa Kilpisjärven tunnetuimman maamerkin Saana-tunturin juurella. Voit majoittua alueellamme omassa asuntoautossa tai -vaunussa, lisäksi telttailu on mahdollista pihamme luonnontilaisilla metsäalueilla. Kaikki caravanpaikkamme ovat sähköistettyjä. 

Leirintäalueellamme käytettävissänne ovat huoltorakennuksestamme löytyvien saunojen, suihkutilojen ja sekä wc:iden lisäksi kesäkeittiö ja grillikota. Alueelta löytyvät myös pisteet harmaaveden sekä kemiallisen wc:n tyhjennykseen. Kaikki nämä palvelut sisältyvät leirintämaksuun, lisämaksusta  voit käyttää myös pyykkitupaa. Kesäaikana voit varata myös itselämmitettävän tunnelmallisen puusaunan rannastamme ja rentoutua katsellen Kilpisjärven aaltoja ja kaunista pikku-Mallaa. Päärakennuksestamme löydät iloisen ja asiantuntevan vastaanoton sekä kahvila-ravintolan näköalaterasseineen; samassa yhteydessä on Kilpisjärvi Gift Shop ja sen ainutlaatuiset Kilpisjärvi-aiheiset matkamuistot. 

Suosituimpia aktiviteetteja Kilpisjärvellä ovat Saanan valloitus ja maailman pohjoisimmalla kolmen valtion rajapisteellä vierailu. Saanan huipulle vievä polku lähtee aivan alueemme laidalta, ja Kolmen valtakunnan rajapyykille vievä Malla-laiva liikennöi rannastamme. Nämä nähtävyydet valloitatte siis helposti majoittuessanne Kilpisjärven Retkeilykeskuksen leirintäalueella. 

Camping-paikat eivät ole varattavissa etukäteen; ne myydään vastaanotostamme saapumisjärjestyksessä. Paikkojen luovutus tapahtuu klo 14 mennessä ja hiljaisuus alueellamme on klo 23-07. Leirintäalueemme on auki 15.3 - 6.5. ja 7.6 - 22.9.2019

Lämpimästi tervetuloa!

 

Hinnasto €/vrk
Caravan,-/Telttapaikka 18,00
Henkilömaksu aikuinen 6,00
Henkilömaksu lapsi 3,50
Valosähkö 6,00
Lämmityssähkö 8,50
SF- Caravan alennus -2,00