Caravan-alue Kilpisjärvellä kuvattuna ylhäältäpäin ja maisemaa Kilpisjärvelle sekä Mallan luonnonpuistoon aurinkoisena kesäpäivänä

Leirintäalue

Leirintäalueemme sijaitsee upeissa tunturimaisemissa Kilpisjärven tunnetuimman maamerkin Saana-tunturin juurella. Voit majoittua alueellamme omassa asuntoautossa tai -vaunussa, lisäksi kesäisin telttailu on mahdollista pihamme luonnontilaisilla metsäalueilla. Kaikki caravanpaikkamme ovat sähköistettyjä. 

Leirintäalueellamme käytettävissänne ovat huoltorakennuksestamme löytyvien suihkutilojen ja sekä wc:iden lisäksi kesäkeittiö ja grillikota. Alueelta löytyvät myös pisteet harmaaveden sekä kemiallisen wc:n tyhjennykseen. Sauna lämpenee joka ilta, miehille ja naisille on erilliset vuorot.  Kaikki nämä palvelut sisältyvät leirintämaksuun, lisämaksusta  voit käyttää myös pyykkitupaa. Kesäaikaan voit varata myös itselämmitettävän tunnelmallisen puusaunan rannastamme ja rentoutua katsellen Kilpisjärven aaltoja ja pikku-Mallaa. Rantasaunan vuokra on 40 euroa / 1,5 tuntia / 1 - 5 henkilöä.
Yleisten saunavuorojen lisäksi on mahdollista vuokrata sähkösauna omaan käyttöön 1 - 5 hengelle, saunavuoro Malla-saunassa on pituudeltaan 45 minuuttia ja hinta 22 euroa.
Molempien varaussaunojen varaukset suoraan vastaanotostamme.

Camping-paikat eivät ole varattavissa etukäteen; ne myydään vastaanotostamme saapumisjärjestyksessä. Paikkojen luovutus lähtöpäivänä tapahtuu klo 12 mennessä ja hiljaisuus alueellamme on klo 23 - 07. 
Sisäänkirjautuminen tulopäivänä on mahdollista klo 12 eteenpäin.
Leirintäalueemme on avoinna 3.6. - 28.9.2024
 

Lämpimästi tervetuloa!
 

 

Hinnasto €/vrk
Caravan- /Telttapaikka 19,00
Henkilömaksu aikuinen 6,00
Henkilömaksu lapsi 4,00
Valosähkö 7,00
Lämmityssähkö 10,00
SF- Caravan alennus -2,00