AVOINNA JÄLLEEN 11.3.2023 ALKAEN
AAMIAINEN 8 - 10
Aikuiset 13,50€ - Lapset 4 - 12 v. 8,00€
KAHVILA 8 - 20
KEITTIÖ 14 - 20
Suolaiset vohvelit
Savulohi-skagen vohveli (L) 15,50€
Tomaatti-mozzarella vohveli (VL) 14,00€
Salaatit
Falafel salaatti (VEG) 14,50€
Lohi-katkarapu salaatti (L) 16,90€
Vuohenjuustosalaatti (VL) 15,90€
Pizzat
Jehkas: savuporo, ananas, aurajuusto 14,50€
Malla: mozzarella, puolikuivattu tomaatti, herkkusieni 14,50€
Barras: salami, kinkku, herkkusieni, sipuli 15,00€
Tsahkal: tonnikala, katkarapu, puolikuivattu tomaatti 14,50€
Senja: kylmäsavulohi, ranskankerma, kapris, punasipuli, tilli 15,00€
Margherita: tomaattikastike, buffalomozzarella 14,50€
Vapaavalintainen: kolme vapaavalintaista täytettä 15,50€
Täytevaihtoehdot: mozzarella, puolik. tomaatti, herkkusieni, savuporo, aurajuusto, ananas, tonnikala, katkarapu, salami, kinkku, sipuli, kapris, valkosipuli, chilimajoneesi
Lisätäyte: +1,50€
Pizza vegaanisella juustolla: + 1€
Hampurilaiset
Juustohampurilainen 13,90€
Savuporohampurilainen sinihomejuustolla 16,90€
Kasvis-vuohenjuustohampurilainen 16,90€
Vegaanihampurilainen 14,90€
Kaikki hampurilaiset tarjoillaan rapeiden ranskalaisten kera, lisämaksusta 1,50€ voit vaihtaa ranskalaiset bataattiranskalaisiin. Hampurilaiset saatavana myös gluteenittomina.
Dipit 1,50€ (chili majoneesi, valkosipulimajoneesi)
Pekoni lisätäytteenä hampurilaisissa 1,50€
Suosikkimme
Poronkäristys ( L,G) 26,00€
Sienipasta (L) 17,00€
Savuporojauhelihapihvit sienikastikkeella (L,G) 19,00€
Taimenta voi-valkoviinikastikkeella (L,G) 27,00€
Poromakkarat perunasalaatilla ja haudutettua kaalia (L,G) 18,50€
Poron ulkofile pippurikastikkeella (L,G) 34,00€
Naudan ulkofile pippurikastikkeella ( L,G) 26,00€
Herkutteluun
Juustolankku
yhdelle 12,00€
kahdelle 22,00€
Vohveli lakkahillolla 9,50€
Vohveli mansikoilla
Banaanitoffeevohveli
Kaikki makeat vohvelit tarjoillaan kermavaahdon ja vaniljajäätelön kera.
Saatavilla myös jäätelöannoksina ( L,G) 8,00€
L=laktoositon, VL= vähälaktoositon, G= gluteeniton M=maidoton
Oikeudet muutoksiin pidätetään.
Tästä Oiva-raporttiimme.