Meille töihin?

Kiinnostaako kevät ja / tai kesä Suomen kuvatuimmissa maisemissa osana meidän huippujengiä? Olemme osaavien matkailun ammattilaisten tiimi, jossa arvostetaan luotettavuuden lisäksi iloista asennetta ja reipasta työhön tarttumista. Arvoihimme kuuluu lämmin & välitön työilmapiiri, perusteellinen työhön perehdytys sekä työkavereiden arvostus. Työnantajana perheyrityksemme on ehdottoman luotettava ja reilu. Sesongin vilkkaisiin työpäiviin Kilpisjärvellä tuovat mukavasti vaihtelua vapaa-ajan viettomahdollisuudet kolmen maan alueella, useiden retkeilyreittien varrella. Mikäli koet, että kausityö mahtavan Saanan juurella olisi sinua varten, kuulisimme sinusta mielellämme lisää! Ota yhteyttä joko sähköpostitse info@kilpisjarvenretkeilykeskus.fi tai puhelimitse 040-778 9445. Järjestämme kaikille työntekijöillemme edullisen majoituksen työpaikan läheltä. Sesonkimme jakautuvat kevääseen ja kesään, lähes koko toukokuun Retkeilykeskus on suljettuna ja silloin sinulla on hyvä mahdollisuus lomailuun. Työllistyminen on mahdollista pelkästään kevät tai kesäsesogiksi. Lue alta lisää joistakin tarjoamistamme työtehtävistä! 

Kokki

Kokin työtehtäviin kuuluu buffet-ruokien, a la carte -annosten ja aamiaisen valmistaminen. Kokkimme tulee olla kykenevä itsenäiseen työskentelyyn sekä työnsä suunnitteluun. 

Ravintolatyöntekijä

Työskennelläksesi ravintolassamme sinun ei tarvitse olla ammattitaitoinen tarjoilija, eduksesi ovat kuitenkin ripeys ja energisyys sekä iloinen asiakaspalvelijan asenne. Työtehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu kassalla, ruoka-annosten tarjoilu pöytiin ja alkoholin anniskelu. Kielitaitovaatimuksena on hyvä englanti, lisäksi tarvitset hygienia- ja anniskelupassin. 

Vastaanottovirkailija

Vastaanottovirkailijan työhön kuuluu mökki ja huone-majoittujien lisäksi myös leirintäalueemme asiakkaiden sisään ja uloskirjaus. Käyttämämme hotellijärjestelmä on Hotellinx Cloud, jonka osaaminen on hyväksi, mutta voimme myös perehdyttää sinut järjestelmän käyttöön. Aiempi kokemus vastaanottotyöstä on eduksi, tärkeintä on kuitenkin reippaus ja tilannetaju. Työn vaatiman aluetuntemuksen takia olisi hyvä, jos pidät vapaa-aikanasi liikkumisesta ympäröivässä tunturiluonnossa. Vastaanottomme yhteydessä toimii Kilpisjärvi Gift Shop, jonka hoitaminen kuuluu myös vastaanottovirkailijan työtehtäviin. Kansainvälisen, kolmen maan kohtauspisteessä sijaitsevan vastaanottomme asiakkaat ovat vuodenajasta riippuen lähinnä luontohenkisiä retkeilijöitä Suomesta, muista pohjoismaista sekä keski-Euroopasta. Vastaanotossamme työskennellään kahdessa vuorossa, eikä yövuoroja ole. Myös harjoittelupaikka vastaanotossamme on mahdollinen.

Siistikki

Yksi tärkeimmistä arvoistamme on siisteys ja puhtaus. Meillä siistikkien työtä ei kelloteta, vaan tärkeintä on työn jälki. Sesonkiaikoihin siistikit työskentelevät yleensä pareittan ja työaika sijoittuu aamukuuden ja iltapäivä neljän välille. Työtehtäviin kuuluvat lähtösiivoukset huoneisiin ja mökkeihin, joista huoneissa vuoteet myös sijataan. Yleisiä tiloja siivottavana ovat ravintolan lisäksi yleiset saniteettitilat sekä kesäisin rantasauna ja kesäkeittiö. Siivottavat kohteet levittäytyvät pihapiirissämme laajalle alueelle, joten sinulla tulisi olla B-ajokortti.