Ulkoiluvaatteisiin pukeutunut ja reppu selässään oleva nainen hymyilee polvistuneena mustalle koiralleen norjan tunturit taustallaan
Ylhäältä päin kuvattu Kilpisjärven Retkeilykeskus kesällä, parkkialue täynnä autoja. Taustalla Kilpisjärvi ja vielä vähän luminen tunturimaisema.
Nainen keskellä ruskaista tunturimaisemaa tähystää kohti Norjan lumihuippuista Barras vuorta
Kilpisjärven Retkeilykeskuksen ravintolaa sisältä. Tummansiniset ja vihreät nojatuolit, mustat sohvat sekä suuri kirjahylly.
Nainen auringonlaskussa istuu tunturilammen vierellä tupasvillojen keskellä nauttien taukojuomaa kuksasta ja katsellen Saana tunturia

Meille töihin?

Kiinnostaisiko sinua työskennellä tuleva kesä Suomen kauneimmissa tunturimaisemissa, osana meidän tiivistä ja lämminhenkistä työporukkaa? Olemme osaava matkailun ammattilaisten tiimi, jossa arvostetaan luotettavuuden lisäksi iloista asennetta ja reipasta työhön tarttumista. Yrityksemme arvoihin kuuluu lämmin & välitön työilmapiiri, perusteellinen työhön perehdytys sekä työkavereiden arvostus. Työnantajana perheyrityksemme on ehdottoman luotettava ja reilu.

Sesongin vilkkaisiin työpäiviin Kilpisjärvellä tuovat mukavasti vaihtelua vapaa-ajan viettomahdollisuudet kolmen maan alueella, upeiden retkeilyreittien varrella. Työntekijänämme saat hyvät alennukset kaikista tuotteista, mukaanlukien hyvinvarustellun Kilpisjärvi Gift shopin kaikki matkamuistot ja retkeilyvälineet. Saat myös käyttää veloituksetta vuokravälineitämme.
Mikäli koet, että kausityö mahtavan Saanan juurella olisi sinua varten, kuulisimme sinusta mielellämme lisää! Täytä tämän sivun alalaidasta löytyvä työnhakukaavake ja liity retkulaisten rentoon remmiin!
Tarvittaessa lisätietoja kertoo Riitta Viik 040 563 1262. Lisätietoa kausityöstä Kilpisjärvellä löydät myös vastaanottovirkailijamme Jannan blogista.

Järjestämme kaikille työntekijöillemme edullisen majoituksen työpaikan läheltä.

Lue lisää tarjoamistamme työtehtävistä:

Kokki
Olisitko sinä etsimämme keittiön ammattilainen? Kokin työtehtäviin Kilpisjärven Retkeilykeskuksella kuuluu a la carte -annosten, pizzojen ja burgereiden, sekä aamiaisen valmistaminen. Buffet-ruokailuja järjestämme joskus tilauksesta ryhmille. Kokkimme tulee kyetä itsenäiseen työskentelyyn ja työnsä suunnitteluun, sekä omata alan kokemusta. Arvostamme luotettavuuden ja alan kokemuksen lisäksi iloista asennetta, reipasta työhön tarttumista sekä hyvää yhteistyökykyä. Työtä on tarjolla kesäkaudeksi 13.6. - 22.9.2024. Mahdollisuus majoitukseen työpaikan lähellä.

Lounaskokki
Työtehtäviisi kuuluu lounaruokien valmistaminen sekä esille laitto. Buffetlounas on tarjolla klo 11.30 - 14, ja siihen kuuluu kaksi lämmintä ruokaa, salaattipöytä sekä jälkiruoka. Myös muut keittiön avustavat tehtävät kuuluvat työnkuvaan. Työ on kokoaikainen, tunnit 112,5h / 3 viikossa. Toivomme sinulla olevan jonkin verran kokemusta keittiötyöstä. Työtä on tarjolla kesäkaudeksi 17.6. - 22.9.2024. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme edullisen majoituksen työpaikan läheltä.

Pizzakokki
Pizzojen valmistuksen lisäksi työhösi voivat kuulua keittiön muut avustavat työtehtävät. Toivomme sinulla olevan kokemusta keittiötyöstä.
Työ on kokoaikainen, tunnit 112,5 h / 3 viikossa.
Työtä on tarjolla kesäkaudeksi 13.6. - 22.9.2024. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme edullisen majoituksen työpaikan läheltä.

Ravintolatyöntekijä
Oletko ystävällinen ja neuvokas asiakaspalvelija? Haluatko työskennellä kauniin luonnon keskellä ja viettää vapaa-aikaasi tuntureilla? Etsimme ammattitaitoiseen tiimiimme ravintolan kassatarjoilijoita sekä kevääksi että kesäksi. Aikaisempi kokemus ravintola-alalta on eduksi, mutta järjestämme kattavan perehdytyksen kaikille työntekijöillemme. Kassatarjoilijana työhösi kuuluvat ruoka-annosten tarjoilu pöytiin, kassatyöskentely, alkoholin myynti sekä kahvilatuotteiden valmistus. Olet hyvä tiimipelaaja ja haluat omalla persoonallasi luoda asiakkaillemme positiivisia muistijälkiä. Kausityö on kiireistä ja työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa. Vastapainoksi saat kauniit maisemat ja luonnon läheisyyden sekä mukavan työilmapiirin. Toivomme sinulla olevan ennestään kokemusta asiakaspalvelutyöstä etkä pelkää kiireisiä työpäiviä. Edellytämme suomen ja englannin kielen taitoa, myös hygienia- ja anniskelupassi vaaditaan. Tämä on hieno mahdollisuus työskennellä Suomen kauneimmissa maisemissa ja kokea samalla jotain uutta ja elämyksellistä. Työ on kokoaikainen ja työsuhteet teemme vähintään kahdeksi kuukaudeksi. Järjestämme kaikille työntekijöillemme edullisen majoituksen työpaikan läheltä. Kesä - syyskaudelle 2024 olemme jo palkanneet työntekijät, mutta mikäli kevätkausi 2025 kiinnostaa, laita viestiä!

Vastaanottovirkailija
Vastaanottovirkailijan työhön kuuluu mökki- ja huonemajoittujien lisäksi myös leirintäalueemme asiakkaiden sisään- ja uloskirjaus. Käyttämämme hotellijärjestelmä on Hotellinx Cloud, jonka osaaminen on hyväksi, mutta voimme myös perehdyttää sinut järjestelmän käyttöön. Aiempi kokemus vastaanottotyöstä on ehdottomasti eduksi, tärkeintä on kuitenkin reippaus ja tilannetaju. Työn vaatiman aluetuntemuksen takia olisi hyvä, jos pidät vapaa-aikanasi liikkumisesta ympäröivässä tunturiluonnossa. Vastaanottomme yhteydessä toimii Kilpisjärvi Gift Shop, jonka hoitaminen kuuluu myös vastaanottovirkailijan työtehtäviin. Kansainvälisen, kolmen maan kohtauspisteessä sijaitsevan vastaanottomme asiakkaat ovat vuodenajasta riippuen lähinnä luontohenkisiä retkeilijöitä Suomesta, muista pohjoismaista sekä keski-Euroopasta. Vastaanotossamme työskennellään kahdessa vuorossa, yövuoroa ei ole. Myös harjoittelupaikka vastaanotossamme on mahdollinen.
Kesä - syyskaudelle 2024 olemme jo palkanneet työntekijät, mutta mikäli kevätkausi 2025 kiinnostaa, laita viestiä!

Siistikki
Yksi tärkeimmistä arvoistamme on siisteys ja puhtaus. Meillä siistikkien työtä ei kelloteta, vaan tärkeintä on työn jälki. Sesonkiaikoihin siistikit työskentelevät yleensä pareittan ja työaika sijoittuu aamukuuden ja iltapäivä neljän välille. Työtehtäviin kuuluvat lähtösiivoukset huoneisiin ja mökkeihin, joista huoneissa vuoteet myös sijataan. Yleisiä tiloja siivottavana ovat ravintolan lisäksi yleiset saniteettitilat, saunat, sekä kesäisin rantasauna ja kesäkeittiö. Siivottavat kohteet levittäytyvät pihapiirissämme laajalle alueelle, joten sinulla tulee olla B-ajokortti. Aiempi kokemus siivoustyöstä lasketaan ehdottomasti eduksi, mutta reipas, iloinen ja ripeä hakija pärjää työssä mainiosti. Työ on fyysistä, joten hyvä kunto on eduksi!
Työaika on 7,5 tuntia päivässä / 37,5 tuntia viikossa. Järjestämme kaikille työntekijöillemme edullisen majoituksen työpaikan läheltä.
Kesä - syyskaudelle 2024 olemme jo palkanneet työntekijät, mutta mikäli kevätkausi 2025 kiinnostaa, laita viestiä!

Tiskari
Työssäsi vastaan astioiden pesemisestä ja tiskialueen puhtaanapidosta. Huolehdit pestyjen astioiden lajittelusta sekä niiden järjestelystä paikalleen. Autat myös salin pöytien blokkaamisessa sekä puhtaanapidossa. Hyvän tiskarin ominaisuuksia ovat järjestelmällisyys sekä tehokkuus. Tiskarilla on myös oltava hygieniapassi. Järjestämme kaikille työntekijöillemme edullisen majoituksen työpaikan läheltä. Kesä - syyskaudelle 2024 olemme jo palkanneet työntekijät, mutta mikäli kevätkausi 2025 kiinnostaa, laita viestiä!

Keittiöapulainen
Keittiön avustavat tehtävät, hygieniapassi vaaditaan. Keittiöapulainen toimii ravintolan keittiössä kokkien apuna. Työhön kuuluu ruuanvalmistuksen tehtäviä kuten salaattien valmistusta ja ruokien esivalmistelua. Lisäksi keittiöapulainen hoitaa keittiön siistimisen tehtäviä kuten astiahuoltoa sekä puhdistustoimenpiteitä. Järjestämme kaikille työntekijöillemme edullisen majoituksen työpaikan läheltä.