Ulkoiluvaatteisiin pukeutunut ja reppu selässään oleva nainen hymyilee polvistuneena mustalle koiralleen norjan tunturit taustallaan
Ylhäältä päin kuvattu Kilpisjärven Retkeilykeskus kesällä, parkkialue täynnä autoja. Taustalla Kilpisjärvi ja vielä vähän luminen tunturimaisema.
Nainen keskellä ruskaista tunturimaisemaa tähystää kohti Norjan lumihuippuista Barras vuorta
Kilpisjärven Retkeilykeskuksen ravintolaa sisältä. Tummansiniset ja vihreät nojatuolit, mustat sohvat sekä suuri kirjahylly.
Nainen auringonlaskussa istuu tunturilammen vierellä tupasvillojen keskellä nauttien taukojuomaa kuksasta ja katsellen Saana tunturia

Meille töihin?

Kiinnostaisiko sinua työskennellä tuleva kesä & syksy Suomen kuvatuimmissa maisemissa, osana meidän huippujengiä? Olemme osaavien matkailun ammattilaisten tiimi, jossa arvostetaan luotettavuuden lisäksi iloista asennetta ja reipasta työhön tarttumista. Arvoihimme kuuluu lämmin & välitön työilmapiiri, perusteellinen työhön perehdytys sekä työkavereiden arvostus. Työnantajana perheyrityksemme on ehdottoman luotettava ja reilu. Sesongin vilkkaisiin työpäiviin Kilpisjärvellä tuovat mukavasti vaihtelua vapaa-ajan viettomahdollisuudet kolmen maan alueella, useiden retkeilyreittien varrella. 
Mikäli koet, että kausityö mahtavan Saanan juurella olisi sinua varten, kuulisimme sinusta mielellämme lisää! Lähetä hakemuksesi sähköpostitse info@kilpisjarvenretkeilykeskus.fi., tarvittaessa lisätietoja kertoo Riitta Viik 040 563 1262. Järjestämme kaikille työntekijöillemme edullisen majoituksen työpaikan läheltä. Haemme ensisijaisesti työntekijöitä koko  kesä - ja syyskaudeksi 6.6 -  1.10. Jossain tapauksissa myös lyhyempi aika voi tulla kyseeseen, kuitenkin minimissään 2 kuukautta.
Lue alta lisää joistakin tarjoamistamme työtehtävistä!

Kokki
Olisitko sinä etsimämme keittiön ammattilainen?  Kokin työtehtäviin Kilpisjärven Retkeilykeskuksella kuuluu a la carte -annosten ja aamiaisen valmistaminen. Buffet-ruokailuja järjestämme toisinaan ryhmille. Kokkimme tulee olla kykenevä itsenäiseen työskentelyyn ja työnsä suunnitteluun, sekä omata alan kokemusta. Arvostamme luotettavuuden lisäksi iloista asennetta, reipasta työhön tarttumista sekä hyvää yhteistyökykyä.

Ravintolatyöntekijä
Oletko ystävällinen ja neuvokas asiakaspalvelija? Haluatko työskennellä kauniin luonnon keskellä ja viettää vapaa-aikaasi tuntureilla? Etsimme ammattitaitoiseen tiimiimme ravintolan kassatarjoilijoita kesäkaudeksi 2022 (kesä-syys). Aikaisempi kokemus ravintola-alalta on eduksi, mutta järjestämme kattavan perehdytyksen kaikille työntekijöillemme. Kassatarjoilijana työhösi kuuluvat ruoka-annosten tarjoilu pöytiin, kassatyöskentely, alkoholin myynti sekä kahvilatuotteiden valmistus. Olet hyvä tiimipelaaja ja haluat omalla persoonallasi luoda asiakkaillemme positiivisia muistijälkiä. Kausityö on kiireistä ja työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa. Vastapainoksi saat kauniit maisemat ja luonnon läheisyyden sekä mukavan työilmapiirin. Toivomme sinulla olevan ennestään kokemusta asiakaspalvelutyöstä etkä pelkää kiireisiä työpäiviä. Edellytämme suomen ja englannin kielen taitoa, myös hygienia- ja anniskelupassi vaaditaan. Tämä on hieno mahdollisuus työskennellä suomen kauneimmissa maisemissa ja kokea samalla jotain uutta ja elämyksellistä. Työ on kokoaikainen ja työsuhteet teemme vähintään kahdeksi kuukaudeksi.

Vastaanottovirkailija
Vastaanottovirkailijan työhön kuuluu mökki ja huone-majoittujien lisäksi myös leirintäalueemme asiakkaiden sisään ja uloskirjaus. Käyttämämme hotellijärjestelmä on Hotellinx Cloud, jonka osaaminen on hyväksi, mutta voimme myös perehdyttää sinut järjestelmän käyttöön. Aiempi kokemus vastaanottotyöstä on ehdottomasti eduksi, tärkeintä on kuitenkin reippaus ja tilannetaju. Työn vaatiman aluetuntemuksen takia olisi hyvä, jos pidät vapaa-aikanasi liikkumisesta ympäröivässä tunturiluonnossa. Vastaanottomme yhteydessä toimii Kilpisjärvi Gift Shop, jonka hoitaminen kuuluu myös vastaanottovirkailijan työtehtäviin. Kansainvälisen, kolmen maan kohtauspisteessä sijaitsevan vastaanottomme asiakkaat ovat vuodenajasta riippuen lähinnä luontohenkisiä retkeilijöitä Suomesta, muista pohjoismaista sekä keski-Euroopasta. Vastaanotossamme työskennellään kahdessa vuorossa, yövuoroa ei ole. Myös harjoittelupaikka vastaanotossamme on mahdollinen. Etsimme vastaanottovirkailijaa kesäkaudeksi 6.6. - 30.9.2022.

Siistikki
Yksi tärkeimmistä arvoistamme on siisteys ja puhtaus. Meillä siistikkien työtä ei kelloteta, vaan tärkeintä on työn jälki. Sesonkiaikoihin siistikit työskentelevät yleensä pareittan ja työaika sijoittuu aamukuuden ja iltapäivä neljän välille. Työtehtäviin kuuluvat lähtösiivoukset huoneisiin ja mökkeihin, joista huoneissa vuoteet myös sijataan. Yleisiä tiloja siivottavana ovat ravintolan lisäksi yleiset saniteettitilat, saunat, sekä kesäisin rantasauna ja kesäkeittiö. Siivottavat kohteet levittäytyvät pihapiirissämme laajalle alueelle, joten sinulla tulee olla B-ajokortti. Aiempi kokemus siivoustyöstä lasketaan ehdottomasti eduksi, mutta reipas, iloinen ja ripeä hakija pärjää työssä mainiosti. Työ on fyysistä, joten hyvä kunto on eduksi!

Iltasiistikki
Iltasiistikki vastaa yleisten tilojen siisteydestä kesäsesongin ajan. Puhtaanapidon lisäksi voit avustaa tarvittaessa muita osastoja sekä neuvoa aluellaamme apua tarvitsevia asiakkaita. Huolehdit siisteydestä laajalla alueella, joten sinulla tulee olla B-ajokortti. Työaikasi sijoittuu noin klo 14 - 22 väliselle ajalle. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja omaat iloisen asenteen!

Tiskari
Työssäsi vastaan astioiden pesemisestä ja tiskialueen puhtaanapidosta. Huolehdit pestyjen astioiden lajittelusta sekä niiden järjestelystä paikalleen. Tarvittaessa autat myös salin pöytien blokkaamisessa sekä puhtaanapidossa. Hyvän tiskarin ominaisuuksia ovat järjestelmällisyys sekä tehokkuus. Tiskarilla on myös oltava hygieniapassi.