Matkamuistomyymälä Kilpisjärvellä
Kilpisjärvi emalimuki pilkkireiän äärellä kevättalvella auringonpaisteessa
Kilpisjärvi aiheinen emalimuki miehen kädessä Saanatunturi taustalla
Nainen juo kuumaa juomaa hiihtoretkellä Kilpisjärvi Kupilkasta

Kilpisjärvi Gift Shop

Retrot Kilpisjärvi-aiheiset emalimukit ja kangasmerkit kuuluvat uskottavan retkeilijän must-have tuotteisiin, unohtamatta pinssejä, buffeja ja ekokomposiittisiä Kilpisjärvi-Kupilkoja. Koko perheelle löydät muistoksi laadukkaat ja pehmeät luomupuuvillaiset Kilpisjärvi-paidat. 

Haluamme tuoda esille ennen kaikkea huipputaitavien lappilaisten suunnittelijoiden töitä, meiltä saat muun muassa Ester Visualin eläinaiheisia sisustustuotteita, upeita käsinkaiverrettuja kuksia ja vanerikoruja Lapinketulta sekä Anique Laplandin koruja ja avainnauhoja. Rovaniemeläinen perheyritys valmistaa poronnauhasta hienoja laukkuja ja lompakoita, löytyy valikoimistamme myös perinteisiä kahvipusseja.

Retkeilyvälinepuolelta voit hankkia muun muassa karttoja sekä Suomen että Norjan puolelle, Milletin reppuja, Kilpisjärvi-puukkoja, kuksia, Camelbackin juomapulloja ja kaikkea sitä minkä aina tulilla istuessasi huomaisit tarvitsevasi. Joko sinulla on spork, teleskooppinen makkaratikku, tulukset?

Jos Kilpisjärven lomasi herätti nukkuvan sisäisen vaeltajasi ja suunnittelet jo uusia reissuja, meiltä löydät kattavan kirjavalikoiman aiheeseen liittyen. Nappaa mukaasi innostavat Tunturivaellus, Suuri Retkeilykirja sekä Vaeltajan lääkintäopas ja seuraavaksi voitkin lähteä jo erämaavaellukselle! 

Valikoimamme uudistuu jatkuvasti, tervetuloa tutustumaan!